Hét exclusieve padelmerk met hoogwaardige kwaliteit rackets

Onze rackets zijn ontwikkeld door professionals met jarenlange ervaring in de padelsport. Elk racket is met zorg en aandacht vervaardigd, waarbij alleen de beste materialen en technologieën worden gebruikt. Dit garandeert niet alleen een geweldige gevoel tijdens het spelen, maar zorgt ook voor een lange levensduur van het racket. Op onze rackets staat een vos afgebeeld. Net als de vos moeten padelspelers slim en sluw handelen om hun tegenstanders te verslaan, vandaar de vos als beeldmerk.

ONZE VISIE

Wij geloven dat padel niet zomaar een sport is, maar een manier van leven. Het verbindt mensen van verschillende achtergronden en leeftijden en zorgt voor urenlang plezier op de baan. Bij PAD3L willen we ervoor zorgen dat jouw ervaring op de padelbaan zo optimaal mogelijk is.

Ontdek Direct

DUURZAAMHEID

Bij PAD3L geloven we in duurzaamheid en respect voor het milieu. Daarom gebruiken we alleen materialen die niet (of minder) schadelijk zijn voor het milieu en proberen we onze productieprocessen zo duurzaam mogelijk te maken.

ONZE MISSIE

Ons doel is om de allerbeste padelrackets te ontwikkelen voor spelers van alle niveaus, van beginners tot professionals. Daarom combineren wij de beste materialen en technologieën om onze rackets te maken. Dit resulteert in perfect uitgebalanceerde rackets die optimale prestaties en comfort bieden.

Love the brand