Hét exclusieve padelmerk met hoogwaardige kwaliteits rackets.

Onze rackets zijn ontwikkeld door professionals met jarenlange ervaring in de padelsport. Elk racket is met zorg en aandacht vervaardigd, waarbij alleen de beste materialen en technologieën worden gebruikt. Dit garandeert niet alleen een geweldige speelervaring, maar ook een lange levensduur van het racket. Op onze rackets staat een vos afgebeeld. De reden voor dit beeldmerk is dat padel een spel is voor slimme en sluwe spelers. Net als de vos moeten zij slim en sluw handelen om hun tegenstander te verslaan.

Onze visie.

Wij geloven dat padel niet zomaar een sport is, maar een manier van leven. Het verbindt mensen van verschillende achtergronden en leeftijden en zorgt voor urenlang plezier op het veld. Bij PAD3L willen we ervoor zorgen dat jouw ervaring op het speelveld zo optimaal mogelijk is.

Ontdek Direct

Duurzaamheid.

Bij PAD3L geloven we ook in duurzaamheid en respect voor het milieu. Daarom gebruiken we alleen materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu en proberen we onze productieprocessen zo duurzaam mogelijk te maken.

Onze missie.

Ons doel is om de allerbeste padelrackets te ontwikkelen voor spelers van alle niveaus, van beginners tot professionals. Daarom werken we samen met de beste materialen en technologieën om onze rackets te maken, met als resultaat een perfect uitgebalanceerd racket dat optimale prestaties en comfort biedt.

Love the brand.